ВИРОБИ ІЗ СИРОМ

ТОРТ з печінки

Для цього торта вам знадобиться 1/2 кг печива, 1/2 кг сиру, 150

г масла, 1 ст. цукру.

Розтерти сир з маслом і цукром, розділити масу на 2 частини. В одну частину додати 2 ст. л. какао, в іншу – родзинки. На фользі або поліетилені розкладіть пласт з печива (кожна печенюшка попередньо змочується в молоці). на цей пласт нанести сир з родзинками, потім знову печиво, зверху – сир з какао і ще пласт печива. Зварити глазур з 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. води, 1 ст. л. масла і покрити верх торта. Торт поставити в холодильник на 2 чаcа.

Сирний кекс

Борошно 2 склянки, цукор 1 склянка, сир 200 грам, яйця 2 штуки масло вершкове 200 гр, сода (розпушувач) 1 чайн ложка, ванілін, родзинки (скільки є)

Масло, розтопити, але не кип’ятити, все перемішати, і випікати 35-40 хвилин на середньому вогні.

Змішувати краще вручну. Якщо міксером, то на низьких оборотах. При ручному змішуванні тісто виходить більш пишним.

Сирні кульки

2 пачки сиру, 3 яйця, 0,5 склянки цукру, 1ч. ложечка соди (погасити). 2 склянки борошна. Все змішати, робити кульки і смажити у великій кількості олії.

Кульки скачувати руками, змоченими в маслі, щоб не липли.

МЛИНЦІ

На 1л молока я кладу 2-3 яйця (збити), приблизно 1ч. ложечку солі, кілька ложок соняшникової олії і 2 ч. лож. цукру. А борошна кладу, щоб тісто було як сметана (не густо). Перед першим млинцем сковорідку розігріваю і ллю трохи подсолн. масла, потім вже не треба. Складаю млинці один на інший і змащую кожен сметаною чи олією і посипаю цукром (якщо не передбачається м’ясна начинка).

НАЧИНКА ІЗ СИРУ

Сир змішується з цукром за смаком, додається ваніль і родзинки

Сирну ПЕЧИВО

2 пачки маргарину (500гр) розтерти з 4 склянками борошна, змішати з 400 гр сиру, щіпку соди. Розкачати коржі і намазати їх кремом, після корж звернути рулетом і порізати його на кругляшки, укласти на деко і зверху змастити жовтком.

Крем: 2 білки збити з цукром. Випікати протягом 30 хвилин. Смачного.

ТОРТ "АЙСБЕРГ" (без випічки)


1 банка згущеного молока, 100 г цукру, 500 г сиру – все змішати і збити міксером, щоб не було грудок. Половину суміші викласти у форму. Потім укласти скибочки фруктів: бананів, персиків, апельсинів, ананасів або будь-які ягоди. Зверху накрити залишилася сумішшю. Прикрасити верх тертим шоколадом і поставити в холодильник на 3:00.

СИРНА ЗАПІКАНКА

На 500г творога- 1 яйце, по 3 ст. ложки сметани і цукру, 2 ст. ложки манної крупи, 100г родзинок, ваніль.

Яйце розтерти з цукром + все інше і перемішати (крім сметани) .Виложіть у змащену і посипану сухарями сковороду без ручки і змастити сметаною. Запікати 30 хвилин. Подавати гарячою з сиропом або сметаною.

Сир краще брати домашній або схожий на нього.

Сирники. на 500г. сиру – 1 яйце, 2ст. ложки цукру, 1/4 склянки борошна (приблизно). трохи ванілі.

Сир розім’яти, додати борошно, цукор, сіль, яйце, родзинки (за бажанням) і ванілін. Все перемішати, на прокидається борошном столі скачати тісто в ковбаску і розрізати її на коржі. Кожну обваляти в борошні, надати форму биточки і обсмажити на сковороді з соняшниковою олією з обох боків до утворення рум’яна скоринки. Подавати зі сметаною або з варенням.

Замість борошна можна покласти манку і дати тісту постояти, щоб вона розбухла і забрала зайву рідину.

Або читайте оригiнал here.

З цим читають

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 + 16 =