Пам’ятайте свої перші шашлики, смажені на цеглинах? Цеглини ставили на ребро по два у висоту, споруджували деяку стінку. Від неї на відстані 25-30 см ставили другу, точно таку ж. І все, конструкція для приготування шашликів готова. Можна палити дрова і в міру утворення вугілля, починати смажити шашлики. Які ж вони були смачні, трохи підгорілі, не дуже добре прожарені, але приготовані на живому вогні і своїми руками. Саме за цим принципом, але більш фундаментально, будується барбекю на дачі.

Спонсор розміщення P&G Статті по темі "Як побудувати на дачі барбекю" Як скласти барбекю Як просто вибрати і змонтувати вініловий сайдинг Як побудувати туалет на дачі своїми руками

Перше, що потрібно зробити – вибрати місце під майбутню грубку для приготування смаженого м’яса, рибки, шашликів, ковбасок і т.д. Бажано, щоб воно розташовувалося недалеко від будинку, і була б можливість об’єднати місце приготування делікатесу з місцем його дегустації. Кращий варіант – це тераса, на якій розташувалися б барбекю, столи, стільці. Якщо ж такої можливості немає, робіть окремо стоїть піч.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − eleven =