Мармелад – всесвітньо відома сласть. Вперше з’явилося це ласощі на Сході. Буквально означає воно «варення з айви». Такий переклад не дивний, адже раніше для приготування мармеладу використовувалася тільки айва, лише кілька десятиліть потому європейські кондитери стали додавати інші фрукти і ягоди.

Мармелад не тільки дуже смачний, але ще й низькокалорійний. Ця апетитна сласть не дозволить додати у вазі і зіпсувати фігуру. Кожна турботлива господиня повинна знати про те, як зробити мармелад в домашніх умовах. Адже він набагато корисніше покупного, так як робиться з натуральних продуктів. Влітку він може бути приготований з всіляких фруктів і ягід. Взимку можна скористатися замороженими ягодами, припасеними і зберігати в холодильнику з літа. Корисні властивості мармеладу далеко не вигадка! Вміщені в ньому пектин, желатин або агар-агар сприяють очищенню організму від токсинів і шлаків, зміцнюють судини, благотворно впливають на здоров’я власного і шкірного покриву.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

  • Як зробити домашній мармелад із соку

    Мармелад – улюблені ласощі і дорослих і дітей! Яскравий і апетитний він нагадує нам про дитинство, про свіжих фруктах і літніх святах. Відомо це ласощі з давніх часів, на Сході. Буквально означає…

  • Як зробити лопату для трактора


    Мати техніку на всі випадки життя може дозволити собі мати тільки дуже багата людина. Так, і такий жорстокої необхідності в цьому немає. Адже не кожен день використовуються всі трактори, бульдозе…

  • Як зробити лампу

    Ми всі прагнемо зробити свій будинок красивіше. Благо, промисловість допомагає нам у цьому, пропонуючи все нові матеріали для обробки кімнат і оформлення інтер’єру. Але купивши новий дорогий аксе…

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − 9 =