Після того як вишні пустили сік від цукру, варення потрібно поставити на невеликий вогонь, довести його до кипіння, залишити на мінімальному вогні і потім варити до повної готовності близько 1:00.

Вишневе варення взимку, дуже смачно з чаєм, молоком. Я готую частіше без кісточок, щоб не заважали спокійно насолоджуватися смаком.

Але більш швидкий і корисний варіант вишневого варення, це пятімінутка.Когда з моменту закипання, варимо хвилин 7, потім розкладаємо у стерильні, закочує банки під залізні кришкі.Еслі до такого варенню додати під час варіння, води і в кінці, трохи лимонної кислоти, то вийти желеобразное варення, яке буде дуже смачним.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Share →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − eight =